Kızlar, lafım size!

KuzeyGüney ile Primavera kod adlı kızlar, kulak verin. Piroy'la Sinom'un anlattıklarını dinlemenin keyfi başla. Hikayenin bin türlüsü onlarda.

Tapirim sen de dilbazsın, ama senle daha çok el şakası yapmayı seviyorum. :)

Hamiçkom fazla laubali olmadan yazıyor bir şeyler. Diğer bankacı kızlar genelde "bügün sıkıcı" "bugün güzel" yazıyorlar. (Hiç yoktan iyidir.)
Ama eyy KuzGuny, ey Primadonna! Siz blog da yazıyosunuz. Lütfen twitter'a da girin. Ben işyerinde biraz sıkılıyorum aramızda kalsın. Google Reader'ın renkli dünyasına bankada dalamam. Ama twitter'a minik minik bakabilirim. Nolur siz de bir şeyler yazın. 

Twitter'dan gözüme çarpan, popüler karemelalardan size ipucları (C ile)

- İçim ürperiyor, ya evde yoksam?.. (Sürreel titreme...)
- Beni... beni.. beni.. Bihterini!.. (Bu da böyle yerleşti .Bak Yiğit Özgür bile çizdi. Uuu benim ağlayasım geliyor inan olsun.)
- Orda kızlar teklif ediyormuş .:)


Gaza geldim. Popüler şeylerden bahseden insan olmaktan çekinmeden utanmadan biraz daha gevreklik yapayım... Beren Saat, şimdi de "Fatmagül'ün Suçu Ne?" diye bir dizide oynayacakmış. Aşk-ı Memnu final bölümü gününde Lost ile aşık atmış, twitter worldwide trending'de bir numeroya oturmuştu. Fatmagül de öyle olursa, Fransızlar nasıl Letişya Casta'nın heykelini yaptıysa, biz de Beren Saat'in minili topuklu bi heykelini yapalım derim. Sonra Beren (yaşıtım) gitsin Afrika'dan evlatlık çocuk alsın bence. Anjelica Joli'si gelse tanımam. 

Kavak Yelleri'nde Efe dirildi. Milyonlar Bihter'in mezarı başında. :D
(Bu da twitter'dan ama kim demişti..? @mayonezseverim?)

1 yorum:

  1. Edwood'cuğum seni kaşık kaşık yemek istiyorum. nasıl bir su gibi yazmaktır bu, bir çırpıda okunası gibi:)
    Twitter'a girmeye teşebbür ettim ama sonra korktum biliyorsun. Çok zamanımı alır mı ki? Müteşebbis ruhumu körüklersen biraz daha, olabilir.

    YanıtlaSil